Podobno kot se je zgodilo že pri kriptovalutah in tehnologiji veriženja blokov, je Slovenija ena od vodilnih držav na svetu tudi na hitro vzpenjajočem se področju NFT in metaversa.

Organizatorji Word Future Verse konference želimo mednarodni in svetovni javnosti predstaviti digitalne in poglobljene rešitve za nadgradnjo razvoja inovativnih marketinških in tehnoloških pristopov in novih poslovnih modelov. Gostili bomo vodilne svetovne strokovnjake in kreativne vizionarje, ki bodo predstavili primere dobrih praks s področja najsodobnejših tehnologij in osvetlili trende, vprašanja in izzive v prihodnosti.

Na prizorišču konference snovalci programa obljubljajo unikaten »Metaverse theater«, ki bo obiskovalcem pričaral fuzijo odprtega prostora za razvoj osebnih potencialov, digitalnih kompetenc ter spoznavanje najnaprednejših tehnologij. Povabili vas bodo v navidezni časovni stroj in vas poslali v bližnjo prihodnost. Skozi predstavitev novih tehnologij, kot sta obogatena in virtualna resničnost, boste spoznali pojme metaverse, NFT in blockchain ter odkrivali najboljšo različico sebe skozi izbiro različnih avatarjev.

Program, vsebino konference in nakup vstopnic na www.wfvconf.com.

Cyber Team SI 2022 1 Prejšnji prispevek

Kdo so kibertalenti, ki so postali CyberTeamSI 2022?

Rebooting the web trust 2022 Naslednji prispevek

Rebooting the Web of Trust