20. november 09:00 - 14:00

Konferenca Go Digital 2020 - 2. dan

20. november 2020

09:00 - 14:00

Livestream

DIH Slovenije, ZIT, Gospodarska zbornica Slovenije, IKT Horizontalna mreža, SRIP PMIS

https://dihslovenia.si/aktualno/dogodki/godigital-2020-2-dan
info@dihslovenia.si, ikthm@gzs.si, zit@gzs.si

O dogodku in prijave

Več o dogodkuDigitalni svet 2020

2. dan konference GoDigital 2020 organizira Zavod Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije v sodelovanju z Združenjem za informatiko in telekomunikacije pri GZS in IKT Horizontalna mreža, SRIP PMIS in partnerji. Na konferenci pričakujemo več kot 500 udeležencev, zanimive vsebine, aktualne teme, najnovejše trende, primere iz praks in še mnogo zanimivih tem.

Digitalne kompetence. Besedna zveza, ki jo poleg digitalizacije v zadnjem času slišimo na vsakem koraku. Izkušnja s pandemijo korona virusa je namreč jasno izpostavila pomen digitalizacije za preživetje podjetij, s tem pa digitalne kompetence zaposlenih kot ključne za nemoten delovni proces. Ob tem pa se je postavilo tudi ključno vprašanje – kako bo videti trg dela v prihodnosti? Zagotovo bo drugačen kot obstoječ, vsekakor pa digitalen. Visoka raven digitalnih kompetenc zaposlenih bo ključna in uporaba različnih digitalnih orodij nekaj vsakdanjega.

Premoščanje digitalnega razkoraka s krepitvijo digitalnih kompetenc, digitalizacije in zagotavljanja podpornega okolja za digitalizacijo, so ključni izzivi, ki se jih lotevamo na Zavodu digitalno inovacijsko stičišče Slovenije. Nova realnost je tudi sicer »nedigitalne« poklice digitalizirala in vrzel digitalnih kompetenc zaposlenih je postala še bolj očitna. Na vprašanja, povezana z dvigom digitalnih kompetenc in produktivnosti zaposlenih za različna delovna mesta, podporo malim in srednje velikim podjetjem pri soočanju s procesi digitalizacije, sodelovanju ključnih akterjev, oblikovanju novih študijskih načrtov in primeri dobrih domačih in tujih praks, bodo odgovorili priznani govorci.

Program za konferenco GoDigital je še v izdelavi.

PRIJAVA NA KONFERENCO


Zadnji rok za prijavo je 15. 11. 2020.


Go Digital 2020 dan 1 Prejšnji prispevek

Konferenca Go Digital 2020 - 1. dan