Growth Hub nudi podjetjem in zagonskim podjetnikom v širšem Birminghamu podporo, nasvete / smernice in priložnosti za financiranje.

Na kratko

 • IZZIV


  Greater Birmingham & Solihull Local Enterprise Partnership (GBSLEP) sodeluje skupaj z lokalnimi oblastmi in drugimi partnerji v ekosistemu pri podpori podjetjem, pri usklajevanju in zagotavljanju dostopa do javne podpore preko modela „vse na enem mestu“, imenovanega GROWTH HUB.

  Središče je na voljo za podporo malim in srednje velikim podjetjem in novoustanovljenim podjetjem po vsem območju, da bi pomagali njihovi rasti ter jim svetovali, jih usmerjali in povezovali z informacijami, priložnostmi in podporo.


 • IZID


  Growth Hub ponuja nepristransko brezplačno svetovanje strokovnih poslovnih svetovalcev ter sodelovanje s številnimi specializiranimi partnerskimi organizacijami v javnem in zasebnem sektorju.

  Cilj Hub-a je preprosto omogočiti podjetjem, da dobijo pravi nasvet ob pravem času, da lahko rastejo in postanejo čim uspešnejši.

  GBSLEP je bil ustanovljen za spodbujanje gospodarske rasti v Birminghamu in Solihullu. GROWTH HUB je bil ustanovljen, da bi premagali zgodovinsko razdrobljenost poslovne podpore v Birminghamu in obravnavali prenatrpan trg podpore za podjetja in združili javne in zasebne partnerje, povečali doseg, se pridružili in pomagali podjetjem pri podpori in dostopu. Growth Hub ima raznoliko ekipo z vrsto različnih strokovnih znanj in izkušenj, usposobljenih po industrijsko akreditiranih standardih.

  GROWTH HUB je:

  - sodeloval z več kot 1.200 podjetji

  - ob pravem času zagotovil preko 3.500 napotitev na svetovanje in financiranje

  - podprl več kot 500 novih delovnih mest

  - 85% strank je zadovoljnih / zelo zadovoljnih s storitvijo

  - 50% podjetij je povečalo donosnost ali produktivnost

  - 40.000+ edinstvenih obiskovalcev spletnega mesta; in

  - zagotovil približno 2 milijona funtov dodatnih sredstev EU za sodelovanje z več podjetji in razširitev obsega in globine ponujenih podpornih storitev.Vpliv

- Številne javne organizacije po Evropi se soočajo z zmanjšanjem virov - učinkovito delo je v interesu vseh v kateri koli regiji

- Organizacije na gospodarskem območju se lahko zelo razlikujejo po svojem značaju, interesu in poslovanju, vendar si želijo iste stvari, to je uspešne poslovno okolje, to pa je mogoče le z učinkovitim sodelovanjem.

- Podporna, finančna in regulativna okolja za MSP morajo biti poenostavljene in racionalne.
Parkour 1 Prejšnji prispevek

Parkour za digitalizacijo

Compete 2020 Naslednji prispevek

Vavčer za industrijo 4.0