Na poziv se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge (v nadaljevanju MSP). Na poziv se lahko prijavijo tudi socialna 2/7 podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti.

Višina subvencije za izbrana usposabljanja ne sme presegati maksimalnega zneska subvencije (za posameznega udeleženca je mogoče uveljavljati 600,00 evrov subvencije, maksimalna zaprošena višina sofinanciranja znaša 9.999,00 evrov).

Postopek prijave

Prijavitelj lahko izbira med izvajalci, ki so navedeni v DIH-ovem Katalogu strokovnjakov. Pred prijavo se z izvajalcem dogovori o izvedbi usposabljanj, nato pa preko Portala DIH odda vlogo za pridobitev soglasja na Obrazcu 1. Z eno vlogo lahko prijavitelj uveljavlja eno ali več usposabljanj (izbranih iz kataloga strokovnjakov). Šele s potrjenim Obrazcem 1 je mogoča prijava prek ePortala SPS.

Celoten postopek prijave za Vavčer za dvig digitalnih kompetenc po posameznih korakih je na voljo TUKAJ.

Celotni javni poziv SPS je na voljo TUKAJ ali v spodaj priloženem dokumentu.

    DIGI vabilo 1200x628 2 Prejšnji prispevek

    EDIH DIGI-SI Community Days: Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

    Hack the box meetup ljubljana Naslednji prispevek

    V Slovenijo prihaja največja skupnost navdušencev nad hekerskimi izzivi na svetu