Tudi letos bodo na celjskem sejmišču slovo od poletja obelodanili z novostmi in trendi različnih področij. Največja poslovno–sejemska prireditev v regiji z 52-letno tradicijo – MOS bo letos svoja vrata odprla od 5. do 10. septembra. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, zberete informacije in odgovore razstavljavcev, ki vam bomo z veseljem pomagali. Na MOS-u bomo tudi mi, zato ne izpustite priložnosti, da izkoristite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Po lanski uspešni segmentaciji MOS tudi letos ostaja razdeljen na 5 večjih področij: MOS Dom (gradnja in obnova doma), MOS Turizem (kamping in karavaning, turizem in prehrana), MOS Tehnika (oprema in materiali za obrt in industrijo), MOS B2B (poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini) ter MOS Plus (izdelki široke potrošnje).

Tako MOS obiskovalcem ponudi pridobivanje velikega števila informacij iz različnih virov ter primerjanje ponudbe med sabo. Za razstavljavce pa ostaja pomembno stičišče navezovanja stikov med podjetniki, iskanja novih strank in gojenja poslovnih odnosov vseh vrst.

Celjsko sejmišče vsako leto poskrbi tudi za pester spremljevalni program. Odvijala se bodo razna predavanja, svetovalnice, testi počitniških vozil, poskrbljeno pa bo tudi za kulinarično razvajanje in zabavo.

Za pester sejemski program bo torej poskrbljeno, še posebej pa vabljeni na naš razstavni prostor (HALA L1, RAZSTAVNI PROSTOR 03), kjer vam z veseljem predstavimo vse možnosti sodelovanja in priložnosti, ki jih na Digitalnem inovacijskem stičišču iščemo za vas in vašo organizacijo.

Veselimo se vašega obiska na 52. MOS-u!

DIH Novica Placeholder Prejšnji prispevek

Let's talk with AI: Modern Deep Learning for Natural Language processing

DIH Novica Placeholder Naslednji prispevek

Obvestilo o vavčerjih za digitalizacijo: Vavčerji za digitalizacijo odslej samo prek e-vlog