Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU (od julija do konca decembra 2021) na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, nove tehnologije je približalo tako podjetjem kot posameznikom, domači in tuji javnosti ter ponudilo reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja. Ob prvi obletnici smo v DIH Slovenije zbrali dobre prakse polletnega delovanja Digitalnega središča Slovenije.

Vstopite v interaktivno platformo dobrih praks



Partnerji Digitalnega središča Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in družba BTC, smo skozi pestro dogajanje nagovorili več kot 300.000 posameznikov, v središče in njegove virtualne kanale privabili več kot 60.000 ljudi, z več kot 140 dogodki in 70 programskimi partnerji pa izpostavili slovensko znanje in razvoj tako domači kot mednarodni javnosti.

Vabimo vas, da spoznate dobre prakse, raziščete mediateko ter skozi besedo, sliko in video podoživite pester utrip največjega gospodarskega dogodka v času predsedovanja Slovenije Svetu EU.


Vstopite v interaktivno platformo dobrih praks

Srecanje dihov 2022 1 Prejšnji prispevek

Srečanje slovenskih DIHOV o digitalizaciji kot orodju za zeleni prehod

KITT4 SME Naslednji prispevek

S prijavo na KITT4SME Type-B do financiranja UI rešitev v proizvodnji