29. september 09:00 - 22:00

World FutureVerse konferenca: Tehnologija veriženja blokov in krožno gospodarstvo (1.dan)

29. september 2022

09:00 - 22:00

Festivalna dvorana Bled

Cesta svobode 11, 4260 Bled

Tehnološki park Ljubljana

https://wfvconf.com/
info@wfvconf.com

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Blockchain je prelomna tehnologija, ki revolucionira informacijsko tehnologijo in predstavlja spremembo kulturne paradigme o tem, kako se informacije delijo. Podjetja iščejo načine, kako lahko uporabijo tehnologijo veriženja blokov za inoviranje procesov, izdelkov in storitev. Tehnologija veriženja blokov prispeva k ciljem trajnostnega razvoja (SDG) z različnih vidikov, kot je podpora uresničevanju trajnostne dobavne verige, izboljšanje energetske učinkovitosti, omogočanje krožnega gospodarstva ter spodbujanje ustvarjanja varnih in zanesljivih pametnih mest.

Valjeni na mednarodno Word Future Verse konferenco, ki jo v Festivalni dvorani na Bledu, od 29. 9. do 1. 10. 2022, organizira Tehnološki park Ljubljana s partnerji. Konferenca bo obravnavala najbolj vroče teme ta hip: metaverse, NFT internet 3.0 in ter blockchain tehnologije, ki hkrati pomenijo tudi vstopnico v uspešno poslovanje v prihodnosti, razumevanje marketinga in novih poslovnih priložnosti..

Podobno kot se je zgodilo že pri kriptovalutah in blockchain tehnologijah, je Slovenija ena od vodilnih držav na svetu tudi na hitro vzpenjajočem se področju NFT in metaversa.

Konferenca bo gostila vodilne svetovne strokovnjake in kreativne vizionarje, ki bodo predstavili primere dobrih praks iz področja najsodobnejših tehnologij in osvetlili trende, vprašanja in izzive v prihodnosti.

Podrobnosti in prijava je na voljo TUKAJ.

Rebooting the web trust 2022 Prejšnji prispevek

Rebooting the Web of Trust

WFVCONF 2022 Naslednji prispevek

World FutureVerse konferenca: METAVERSE, NFT-ji, WEB 3.0 in DAO (2. dan)