30. september 09:00 - 17:00

World FutureVerse konferenca: METAVERSE, NFT-ji, WEB 3.0 in DAO (2. dan)

30. september 2022

09:00 - 17:00

Festivalna dvorana Bled

Cesta svobode 11, 4260 Bled

Tehnološki park Ljubljana

https://wfvconf.com/
info@wfvconf.com

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Primeri uporabe NFT se bodo v prihodnosti samo še povečevali in razvijalci jih bodo morda sčasoma lahko povezali z vsakodnevnimi dejavnostmi, kot je prodaja vstopnic, dokazilo o udeležbi in odkrivanje goljufij. Globalno največji del NFT-jev predstavljajo digitalna umetnost, šport in zabavna industrija, vendar obstaja nešteto potencialnih področij uporabe NFT-jev, kot so turizem, izravnava ogljika, energetska učinkovitost, virtualne nepremičnine ter potrošniško in luksuzno blago. Nekatere platforme so šle še korak dlje v navidezno resničnost, da bi predstavile NFT v obsegu te resničnosti. Pojav mešane resničnosti ponuja več zbirateljskih in tržnih priložnosti, ki bodo spodbudile večjo rast.

Valjeni na mednarodno Word Future Verse konferenco, ki jo v Festivalni dvorani na Bledu, od 29. 9. do 1. 10. 2022, organizira Tehnološki park Ljubljana s partnerji. Konferenca bo obravnavala najbolj vroče teme ta hip: metaverse, NFT internet 3.0 in ter blockchain tehnologije, ki hkrati pomenijo tudi vstopnico v uspešno poslovanje v prihodnosti, razumevanje marketinga in novih poslovnih priložnosti..

Podobno kot se je zgodilo že pri kriptovalutah in blockchain tehnologijah, je Slovenija ena od vodilnih držav na svetu tudi na hitro vzpenjajočem se področju NFT in metaversa.

Konferenca bo gostila vodilne svetovne strokovnjake in kreativne vizionarje, ki bodo predstavili primere dobrih praks iz področja najsodobnejših tehnologij in osvetlili trende, vprašanja in izzive v prihodnosti.

Podrobnosti in prijava je na voljo TUKAJ.

WFVCONF 2022 Prejšnji prispevek

World FutureVerse konferenca: Tehnologija veriženja blokov in krožno gospodarstvo (1.dan)

WFVCONF 2022 Naslednji prispevek

World FutureVerse konferenca: METAVERSE, NFT-ji, WEB 3.0 in DAO (3. dan)