01. oktober 09:00 - 17:00

World FutureVerse konferenca: METAVERSE, NFT-ji, WEB 3.0 in DAO (3. dan)

01. oktober 2022

09:00 - 17:00

Festivalna dvorana Bled

Cesta svobode 11, 4260 Bled

Tehnološki park Ljubljana

https://wfvconf.com/
info@wfvconf.com

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Metaverse bo spremenil svet, kot ga poznamo. Podjetja se hitro prilagajajo, pojavlja se val novih prodajalcev, ki organizacijam pomagajo tržiti in monetizirati nove izdelke v obsežnih virtualnih svetovih, podjetja za zabavo v živo in razvijalci iger pa zagotavljajo uspešne zgodnje primere uporabe za prikaz potenciala, kaj omogoča Metaverse. Z razvojem tehnologij 5G in XR Metaverse prostorsko-časovne omejitve izginjajo, ponujajo se neskončne možnosti. Konferenca World Future Verse Conference vam bo dala vpogled in prihodnje trende Metaverse.

Valjeni na mednarodno Word Future Verse konferenco, ki jo v Festivalni dvorani na Bledu, od 29. 9. do 1. 10. 2022, organizira Tehnološki park Ljubljana s partnerji. Konferenca bo obravnavala najbolj vroče teme ta hip: metaverse, NFT internet 3.0 in ter blockchain tehnologije, ki hkrati pomenijo tudi vstopnico v uspešno poslovanje v prihodnosti, razumevanje marketinga in novih poslovnih priložnosti..

Podobno kot se je zgodilo že pri kriptovalutah in blockchain tehnologijah, je Slovenija ena od vodilnih držav na svetu tudi na hitro vzpenjajočem se področju NFT in metaversa.

Konferenca bo gostila vodilne svetovne strokovnjake in kreativne vizionarje, ki bodo predstavili primere dobrih praks iz področja najsodobnejših tehnologij in osvetlili trende, vprašanja in izzive v prihodnosti.

Podrobnosti in prijava je na voljo TUKAJ.

WFVCONF 2022 Prejšnji prispevek

World FutureVerse konferenca: METAVERSE, NFT-ji, WEB 3.0 in DAO (2. dan)

Dan najboljse prakse 2022 Naslednji prispevek

Dan najboljše prakse: Agilna in digitalna proizvodnja z logistiko