03. oktober 13:00 - 17:00

Seminar Demistifikacija umetne inteligence v agroživilstvu

03. oktober 2023

13:00 - 17:00

spletni dogodek

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Ali veste, katere priložnosti ponujajo digitalne tehnologije? Se zavedate, da lahko digitalizacija bistveno izboljša učinkovitost vaše organizacije? Avtomatizacija ročnih procesov, zmanjšanje napak in izboljšanje produktivnosti je le nekaj prednosti digitalizacije, ki lahko znatno vplivajo na vašo konkurenčnost tako na domačem kot tudi na tujem trgu.

Pridružite se nam na strokovno-izobraževalnih seminarjih, ki obravnavajo področja proizvodnje, agroživilstva, zdravstva in turizma, ter z vrhunskimi strokovnjaki vstopite v svet vodilnih tehnologij in njihove uporabe na izbranem interesnem področju.

V torek, 3.10. 2023 bo potekal spletni seminar Demistifikacija AI v agroživilstvu, kjer bomo predstavili inovativne digitalne storitve kot podporo pri poslovanju v agroživilskem sektorju. Predavanja bo izvedel prof. dr. Domen Mongus s Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, ki se s svojim raziskovalnim in projektnim delom v veliki meri ukvarja tudi s področjem kmetijstva. Predstavil bo predvsem svoje delo na področju tehnologij opazovanja Zemlje ter integracije podatkov za različnih baz za napovedovanje in odločanje pri gospodarjenju z kmetijskim gospodarstvom.

Predavanja bodo dopolnjena s praktičnimi primeri iz digitalne transformacije agroživilskega sektorja, kjer bo mag. Tomaž Bokan predstavil aplikacijo Farm manager ter najnovejše rezultate sodelovanja s kmeti in tehnološkimi podjetji. S skrbno prilagojenimi inovativnimi rešitvami za upravljanje kmetijskega gospodarstva bomo prikazali, kako poteka delo z našimi ključnimi strankami – kmeti in kako lahko le-ti optimizirajo svoje procese (npr. gnojenje in škropljenje), izboljšajo učinkovitost kmetovanja ter dosežejo trajnostno rast.

Registracija na seminar

Z registracijo na dogodek soglašate, da ste seznanjeni z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo, in se zavedate, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

  • za mikro, start-up in scale-up podjetja: 0,00 € + DDV
  • za mala podjetja: 50,00 € + DDV
  • za srednje velika podjetja: 100,00 € + DDV
  • za javno upravo: 0,00 € + DDV
  • za velika podjetja: 330 € + DDV

Postopek registracije:

  1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
  2. izberite tip vaše organizacije;
  3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katere koli storitve morate biti prijavljeni. V primeru, da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.


Kako do pametnih mest 29 september Prejšnji prispevek

Kako do pametnih mest?

Posvet kriza digitalnih veščin SMALL Naslednji prispevek

Posvet Reševanje krize digitalnih veščin