13. oktober 18:00 - 22:00

Cyber night – Capture The Flag Edition

13. oktober 2023

18:00 - 22:00

GZS, dvorane D, E, F in G

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS, Društvo OWASP Slovenija, Sekcija za kibernetsko varnost, IKT Horizontalna mreža, Strateški razvoj GZS (projekt AWARE)

https://cybernight.org/
Tomaž Čebela in Željka Kelkedi, tomaz.cebela@gzs.si in zeljka.kelkedi@gzs.si

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

CYBER Night je vsakoletni dogodek, ki združuje mlade talente iz vse Evrope, da se zabavajo in tekmujejo v svojih veščinah kibernetske varnosti!

Letos se bodo že tretjič v okviru tekmovanja CYBER Night udeleženci soočili z reševanjem različnih varnostnih izzivov in si prislužili nova znanja, kot so kriptografija, obratno inženirstvo, izkoriščanje spletnih in strežniških ranljivosti. Izzivi bodo zapleteni, vendar primerni za udeležence vseh ravni – od veteranov do tistih, za katere je ta CTF prvi, saj številni izzivi ne zahtevajo programskega znanja in so preprosto stvar kreativnega razmišljanja ter sposobnosti reševanja problemov. Poleg CTF bomo letos na dogodku izvedli tudi A/D tekmovanje, ki se ga lahko udeležite v ekipah po 5 ljudi.

Udeleženci se lahko nalog lotijo sami ali pa sodelujejo z drugimi in poskušajo kot ekipa doseči čim višje število točk. Zmagovalna ekipa oziroma zmagovalec bo tisti, ki bo rešil največ izzivov in si tako zagotovil najvišje število točk.

Prijave na dogodek se odprejo 29. 9. 2023 ob 10:00 uri in se zaprejo 4. 10. 2023 konec dneva. Na dogodek se lahko prijavite preko: EventBrite

Aware1 Prejšnji prispevek

CYBER Day: kibernetska varnost v izobraževanju, usposabljanju in na delovnem mestu

Festival digitalnih spretnosti Naslednji prispevek

Festival digitalnih spretnosti