15. december 09:30 - 13:35

Konferenca V TRANZICIJO Z AMBICIJO

15.12.2021

09:30 - 13:35

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

MINISTRSTVO ZA GOSPODARSKI RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO; MINISTRSTVO ZA ZUNANJE ZADEVE; SPIRIT SLOVENIJA, JAVNA AGENCIJA in GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Medtem, ko se slovensko gospodarstvo na novo realnost odziva s sledenjem trendom, njegov prebojni inovativni del pa z njihovim oblikovanjem, tudi slovenski podporni »ekosistem« oblikuje program internacionalizacije in industrijskega razvoja, ki naj povzame in posvoji usmeritve EU za učinkovito podporo gospodarstvu. Besede dneva so zeleni prehod, digitalizacija, trajnost, odpornost, odprtost. Realnost podjetij, ki morajo v tem »novem svetu« zadovoljiti potrebe svojih kupcev ter osvojiti nove, pa je prav v soočanju z nujnostmi in izzivi digitalizacije, uredb za zaščito okolja in zdravja, pretočnostjo transportnih poti, razpoložljivostjo surovin in sestavnih delov, nelojalno konkurenco.

Na nacionalni konferenci o internacionalizaciji in industrializaciji »V TRANZICIJO Z AMBICIJO« bodo o teh izzivih spregovorili predstavniki Evropske komisije, vlade RS in podjetniki.

Organizatorji konference, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve, Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabimo k udeležbi.

Za udeležbo na dogodku je potreben PCT pogoj.

117 Spletna Stran Strojni Vid V Industriji4 0 b 1536x836 Prejšnji prispevek

Strojni vid v Industriji 4.0

119 Spletna Stran EIT Manufacturing b 1 1536x836 Naslednji prispevek

EIT Manufacturing – Naj se inovacije zgodijo v Sloveniji