06. junij 08:00 - 16:30

Konferenca RISK 2023

06. junij 2023

08:00 - 16:30

Kongresni Center Thermana Park Laško

Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Konferenca RISK je eden največjih specializiranih dogodkov v Adriatic regiji, namenjen strokovnjakom s področja kibernetske varnosti, informacijskih tehnologij in varnosti podatkov, ki si želijo ohranjati korak s hitrim tempom današnjih tehnologij.

Predavanja, ki jih vodijo mednarodno priznani računalniški strokovnjaki, razprave in praktične delavnice o aktualnih temah, povezanih s kibernetsko in korporativno varnostjo, zasebnostjo podatkov, neprekinjenim poslovanjem in drugimi aktualnimi vsebinami. Bogat spremljevalni program bo udeležencem omogočil dodatno strokovno in osebno povezovanje ter ustvarjanje novih poznanstev in partnerstev.

Ker se narava groženj spreminja, je upravljanje kibernetske, informacijske in podatkovne varnosti vse težje. Pomagali vam bomo razumeti, kako uvesti nove politike, tehnologije in metodologije za izboljšanje programov za preprečevanje goljufij, odkrivanje napadov, odzivanje in obnovo.

Konferenca je priložnost, da se učite od vodilnih v panogi, se povežete s podobno mislečimi strokovnjaki in najdete orodja, ki jih potrebujete za zaščito svoje organizacije. Pridobili boste znanje in povezave, potrebne za uspeh v dinamičnem svetu upravljanja kibernetske, informacijske in podatkovne varnosti.

Program

Prijava na dogodek

Vitel 1 Prejšnji prispevek

38. delavnica o telekomunikacijah: Oblačno zasnovana omrežja

Grow digital 23 Naslednji prispevek

Konferenca Grow Digital 23