15. junij 09:00 - 17:00

Check Point Cybersecurity Day

Dogodek Check Point Cybersecurity Day združuje industrijo kibernetske varnosti z namenom predstavitve najnovejših rešitev, strategij in raziskav, ki ščitijo organizacije pred kibernetske grožnjami. Potekala bo serija osrednjih predavanj in poglobljenih sej, ki bodo pomagali oblikovati prihodnost kibernetske varnosti.

Spoznali boste najboljše prakse in pridobili vpogled v nadgradnjo kibernetske obrambe s pomočjo umetne inteligence (AI) ter prednosti njene uporabe, ki vključujejo avtomatizacijo ponavljajočih nalog, izboljšano zaznavanje groženj in odzivanje nanje, izboljšano zbiranje in obdelavo podatkov.

Izvedeli boste, kako lahko vaše WAN omrežje nadgradite z SD WAN rešitvijo in poenotite varnost z optimizirano omrežno povezljivostjo.

Obravnavali boste tudi najpogostejši vektor napada prek vsiljive pošte ter kako preprečiti tovrstne napade in zaščititi vaše Office 365 okolje.

Konferenca je odlična priložnost za vsakogar, ki si želi izboljšati svoje znanje in prakse na področju kibernetske varnosti ter izvedeti več o najnovejših trendih in pristopih v industriji.

Prijava na dogodek


Vir: Računalniške novice

Dobre prakse pametnih tovarn Prejšnji prispevek

Dobre prakse pametnih tovarn

Hybrid Hackathon obrezan Naslednji prispevek

RESTwithEU Hackathon