24. november 09:00 - 15:30

Konferenca GoDigital – 1. dan: Just do IT, Digitalni in zeleni prehod - pot zmagovalcev!

24. november 2022

09:00 - 15:30

Kongresni center Brdo pri Kranju

Združenje za informatiko in telekomunikacije

ikthm@gzs.si, zit@gzs.si

Konferenca GoDigital – Just do IT je največja neodvisna dvodnevna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji. Letos bo potekala 24. novembra na Brdu pri Kranju (1. dan konference) in 25. novembra 2022 v Domu gospodarstva (2. dan konference). Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bodo priložnosti za podjetja ob dvojnem prehodu – digitalnem in zelenem.

Dvojni, ekološki in digitalni prehod, že vpliva na vse dele našega gospodarstva, družbe in industrije in predstavlja pomemben del trajnostnega poslovanja. Potrebne so nove tehnologije, ob tem pa tudi naložbe in inovacije. Ustvarjeni so novi izdelki, storitve, trgi in poslovni modeli. Ob tem prehodu nastajajo nove vrste delovnih mest, ki danes še ne obstajajo in za katera bodo potrebne spretnosti, ki jih še nimamo. Prišlo bo do premika z linearne proizvodnje na krožno gospodarstvo.

Na konferenci, ki je namenjena poslovnim in digitalnim odločevalcem, pričakujemo preko 400 udeležencev, tako z zasebnega kot javnega sektorja - tako s strani organizacij, ki so uporabniki informacijskih rešitev kot tudi predstavnikov IKT sektorja.

Več o programu in prijava

Vlaganje v digitalizacijo
Napredne tehnologije
Spodbujanje inovativnosti in nenehna izobraževanja
Girls ICT Vol 2 Linked In event Prejšnji prispevek

Dekleta & IKT – 2. del

Go Digital 2022 Dan2 16 9 1900px za dogodek Naslednji prispevek

Konferenca GoDigital – 2. dan: Koraki do dvojnega prehoda