20. september 09:30 - 17:00

EntreComp for Digital Study Visit

20. september 2022

09:30 - 17:00

Spletni dogodek

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

EntreComp Synergies (Doseganje sinergij in prvakov pri izvajanju evropskega okvira kompetenc za podjetništvo), pobuda Evropske unije, vas vabi, da se udeležite študijskega obiska EntreComp for Digital.

Pridružite se nam v torek, 20. septembra 2022, od 9.30 do 17.00 (CEST) in spoznajte navdihujoče prakse iz vse Evrope. Spoznali boste različne dosežke, vire in informacije, kako njihovo delo pomaga drugim razviti lastne digitalne in podjetniške spretnosti, čeprav tako Ogrodja DigComp in EntreComp.

EntreComp for Digital Study Visit bo udeležence povezal s praktiki na področju razvoja digitalnih in podjetniških kompetenc iz vse Evrope. Preko interaktivnih srečanj s praksami bodo udeleženci dobili nov navdih za lastno delo in boljši vpogled v priložnosti, ki jih ponujata ogrodja DigComp in EntreComp. Poleg interaktivnih predstavitev predstavljenih praks bo občinstvo lahko virtualno obiskalo prakse na kraju samem prek video povezav in poglobljenih sej, s čimer bo občinstvo v neposrednem stiku s predstavljenimi praksami.

Podrobnosti o programu in brezplačno registracijo najdete TUKAJ.

Erk14b Prejšnji prispevek

Elektrotehniška in računalniška konferenca ERK 2022

Rebooting the web trust 2022 Naslednji prispevek

Rebooting the Web of Trust