11. maj 10:00 - 12:00

Kako presegati poslovne cilje s pomočjo umetne inteligence

11. maj 2021

10:00 - 12:00

Spletni dogodek

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Brezplačni dogodek Pogovorno poslovanje - Kako presegati poslovne cilje s pomočjo umetne inteligence, ki bo 11. maja 2021 s pričetkob ob 10.uri.

Raziskave kažejo, da že več kot 70 % uporabnikov prisega na pogovorno poslovanje, želja po nakupovanju prek klepeta pa ni več omejena zgolj na generacijo Z in milenijce, pridružuje se jim kar 82 % populacije 65 let in več.

Digitalna izkušnja se bo razvijala tudi po COVID - 19. Podjetja, ki bodo posegala po inovativnih kanalih za izboljšanje uporabniške izkušnje, bodo v veliki prednosti.

Kako uspešne blagovne znamke izrabljajo možnost povezanosti kupcev prek kanalov, ki jih ti najpogosteje uporabljajo v vsakdanjem življenju za stik s prijatelji in svojci? Kako s tem povečajo konverzije in nakupe?

Ne zamudite predavanja Gareth Lewisa, tehnološkega direktorja (CTO) in podpredsednika za visoko strokovne rešitve pri ameriškem podjetju Liveperson, vodilnem podjetju v svetu na področju pogovorne umetne inteligence.

Pogovorno poslovanje ponuja odgovore na reševanje izzivov današnjega časa, predvsem pa vzpostavlja sodoben način komuniciranja prek pametne platforme v oblaku, ki jo lahko podjetja in blagovne znamke uporabijo za interakcije s kupci na kanalih, kjer so najbolj prisotni oziroma kjer jih lahko najbolj učinkovito nagovorijo ob pravem času.

PRIJAVA NA DOGODEK

DIGITALNE KOMPETENCE Prejšnji prispevek

Izdelava lokacijskih storitev v Androidu

Unnamed 1 Naslednji prispevek

Metodologija analize kibernetskih tveganj