22. april 15:00 - 16:30

Internacionalizacija in rast podjetij IKT panoge s pomočjo trga kapitala

Internacionalizacija in rast podjetij IKT panoge s pomočjo trga kapitala

četrtek, 22.4.2021, od 15:00 do 16:30

Rast podjetij je velikokrat pogojena z vstopom na tuje trge, vendar pa povečevanje poslovanja v tujini velikokrat od podjetji zahteva velike finančne vložke.

Si želite pospešiti pot vašega podjetja na tuje trge? Se pri tem srečujete z izzivi zagotavljanja finančnih sredstev za širitev poslovanja vaše družbe v tujino?

Vabljeni na spletni seminar, ki bo v pomoč vsem, ki svojih razvojnih načrtov ne vidijo v luči sprememb v večinski lastniški strukturi družbe.

Na spletnem seminarju bodo predavatelji iz investicijskih in analitičnih krogov predstavili vzvode ter možnosti, ki jih imajo gospodarske družbe za zagotavljanje financiranja razvojih načrtov za širitve svojih aktivnosti prodaje in poslovanja v tujino.

Ne zamudite ekskluzivnega predavanja predstavnika Gartnerja z naslovom "Global view on growth opportunities using capital markets"!

Raymond Paquet je podpredsednik skupine za raziskave Gartner, kjer vodi področje analitikov Tech CEO, ki se posvečajo izzivom direktorjev tehnoloških podjetij.

Vabljeni torej, da prisluhnete virtualnemu seminarju in se pogovorite s predstavniki Gartnerja, SID banke, RSG sklada tveganega kapitala, TRX sklada iz Brazilije ter predstavnikom poslovne mreže Slovencev v Latinski Ameriki.

Prijava

Image001 Prejšnji prispevek

Protecting critical infrastructure online: Water & Cybersecurity

Grow with Google Naslednji prispevek

Grow Slovenia with Google