15. junij 11:00 - 14:30

Digitalni razvoj Slovenije: perspektive, problemi in rešitve!

15. junij 2021

11:00 - 14:30

digitalno okolje MiTeam.

Svet za razvoj SAZU izvaja serijo posvetov o »Komunikacijskih tehnologijah za življenje na daljavo: med oddaljenostjo in odtujenostjo«, s katero vzpodbujamo poglobljeno strokovno razpravo o prednostih in pasteh različnih odločitev v tem obdobju na poti pospešenega razvoja digitalne družbe.

Prvi trije posveti, ki smo jih organizirali v okviru začrtane problematike in smo jih namenili izobraževanju, kibernetski varnosti in varovanju zasebnosti ter digitalizaciji ekonomije in družbe, so razgalili kopico izzivov, ki jih prinaša življenje na daljavo, vrsto groženj, a tudi priložnosti.

V veliko veselje nam je, da vas lahko ponovno povabimo k sodelovanju na četrtem posvetu, ki ga pripravljamo v želji, da z vami poiščemo možne rešitve izzivov, nanizanih v prvih treh posvetih in tudi drugih. Z vami bi radi pregledali, ne le kako čim lažje priti skozi to krizo, temveč tudi kako lahko iz nje pridemo močnejši in bolje pripravljeni na novo dobo, z vpogledom v nove priložnosti!

Posvet »Digitalni razvoj Slovenije: perspektive, problemi in rešitve« bomo organizirali v torek, 15. junija, med 11. in 14.30 uro, v digitalnem okolju MiTeam.

Vabimo vas, da se kot udeleženka/ec na daljavo registrirate TUKAJ! Registracija bo odprta do ponedeljka, 14. junija, do 17. ure oziroma do zapolnitve prostih mest. Priporočamo, da z registracijo pohitite.

Vsi, ki se ne boste uspeli pravočasno registrirati in se udeležiti posveta v interaktivnem okolju MiTeam, si boste posnetek posveta lahko ogledali preko Youtube kanala.

Posvet organiziramo v času, ko tako Slovenija kot Evropska skupnost sprejemata najpomembnejše odločitve, ki bodo začrtale način in kakovost našega življenja v prihodnje.

Več informacij najdete na tej povezavi.

Capture the flag Prejšnji prispevek

CYBER NIGHT

Midiji in analiza 400 file Naslednji prispevek

Mediji in analiza tekstovnih dokumentov