04. april 12:00 - 14:00

DIGI-SI EU AGRIFOOD Finančna klinika VII

04. april 2024

12:00 - 14:00

Online

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Namen DIGI-SI EU Finančne klinike je nuditi podporo strankam pri iskanju dodatnih naložb in priložnosti financiranja na nacionalni, EU in globalni ravni za njihov digitalni in zeleni prehod – skratka omogočiti dostop do financiranja. DIGI-SI se bo povezal tudi z drugimi EDIH-i in obogatil slovenski inovacijski ekosistem s privabljanjem novih vlagateljev tveganega kapitala ter tudi zasebnih vlagateljev na slovenski trg.

DIGI-SI EU AGRIFOOD Finančne klinike so osredotočene na sektor agroživilstva, iščejo pa se predvsem priložnosti, kjer bo digitalna preobrazba temeljila na vključevanju tehnologij kot so UI, HPC, CyberSec, robotika, IOT, Big data, Blockchain in AR/VR.

Na spletni delavnici bomo tokrat osredotočeni na programe EIC Accelerator, EEM2EIC, EIT Digital in EIT Food, kjer bomo:

  • Prvi del bo v slovenskem jeziku in bomo ponovili osnove teh programov.
  • V drugem delu se bomo povezali z mednarodnim konzorcijem BIO-Boost, kjer bodo govorci predstavili konkretne priložnosti.

Poleg same vsebine pa je zagotovljena tudi možnost iskanja partnerjev preko naše top partnerske mreže in DIH AGRIFOOD Platforme ter naša strokovna podpora pri prijavah na projekte.

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske Komisije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

  • za mikro-podjetja, star-upe in scale-upe 0,00€
  • za mala podjetja 30,00€ + DDV
  • za srednja podjetja 60,00€ + DDV
  • za veliko podjetje 1.120,00€ +DDV
  • za javno upravo 0,00€
GG5 Ic SP Ww AAV998 Prejšnji prispevek

Microsoft for Startups Discovery Day

Posnetek zaslona 2024 03 12 134359 Naslednji prispevek

BS Talks: konferenca o digitalizaciji