11. april 08:00 - 14:30

BS Talks: konferenca o digitalizaciji

11.04.2024

08:00 - 14:30

Rikli Balance Hotel - Bled

Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled

Business Solutions

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Kako digitalizacija spreminja pravila igre, omogoča podjetjem prevzeti vodilne tržne pozicije in korenito preoblikuje proizvodne procese. To so teme, ki jih bodo odpirali strokovnjaki iz Slovenije in tujine na BS Talks konferenci, ki bo potekala, 11. aprila, v Rikli Balance Hotelu na Bledu.

Pod okriljem tehnološkega podjetja Business Solutions bo BS Talks konferenca ponudila uvid v to, kako v času, ko upad splošne draginje in številni geopolitični dogodki pretresajo svetovna gospodarstva, ohraniti konkurenčno prednost podjetij na digitalnem segmentu. Digitalizacija namreč bistveno spreminja dinamiko in pravila poslovanja. Podjetja, ki sledijo tem spremembam, prevzemajo vodilno vlogo na trgu in revolucionirajo proizvodne procese, posledično pa so hitreje kos nepredvidljivim okoliščinam, katerim smo danes priča.

»Digitalna preobrazba podjetji je v vzponu, vendar na nekaterih področjih slovenska podjetja še vedno zaostajajo v razvoju. Učiti se moramo na primerih dobrih praks tako doma kot v tujini, zato so tovrstni strokovni dogodki še toliko bolj nujni.«
Matic Pirih, vodja prodaje pri podjetju Business Solutions.

Na dogodku bodo strokovnjaki spregovorili o tem, kako začeti in voditi digitalno preobrazbo v podjetju, kako združevati dolgoletno proizvodno znanje s sodobnimi digitalnimi inovacijami ter kaj so najnovejše tehnologije in rešitve, ki pomagajo optimizirati proizvodne procese, povečati učinkovitost in konkurenčnost. Udeleženci se bodo spoznali tudi s konkretnimi rešitvami, ki odgovarjajo poslovnim in prodajnim izzivom. Obenem bodo dobili priložnost poslušati navdihujoče zgodbe podjetij, ki so že uspešno vključila digitalne rešitve v svoje proizvodne procese.

Več o programu in prijavi na konferenco najdete tukaj.

Agrfood klinika Prejšnji prispevek

DIGI-SI EU AGRIFOOD Finančna klinika VII