30. november 09:30 - 20:00

Dan inovativnosti 2020

30. november 2020

09:30 - 20:00

Spletni dogodek

Gospodarska zbornica Slovenije

https://daninovativnosti.gzs.si/

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Dan inovativnosti 2020, katerega vrh bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, bo letos obogatila konferenca pod naslovom “Simptomi kreativnosti”.

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi bomo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

Konferenca, ki jo to leto prvič organiziramo v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bomo postavili pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije COVID-19, service design in povezanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

VEČ O PROGRAMU

Forum Prejšnji prispevek

3. odprti forum Slovenske digitalne koalicije

E observatorij Naslednji prispevek

Observatorij 2021