Podjetniški sklad z vavčerjem za kibernetsko varnost sofinancira do 60 % upravičenih stroškov, višina subvencij se giba od najmanj 1.000,00 do največ 9.999,99 evrov, odvisno od višine upravičenih stroškov.

Slovenski podjetniški sklad iz sredstev REACT EU ima na razpolago za izvedbo javnega poziva Vavčer za pripravo digitalne strategije za obdobje 2021 - 2023 2.800.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo javnega poziva Vavčer za kibernetsko varnost za obdobje 2021 – 2023, znaša 650.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Če se odločate za prijavo, preverite postopek pridobivanja vavčerjev. Pri prijavi je namreč kot del prijavne dokumentacije obvezna pridobitev predhodnega soglasja DIH Slovenije.

Postopek pridobivanja soglasja DIH Slovenije je enostaven. Prijavitelj se registrira v Portal DIH Slovenije, kjer nato sledi korakom za pridobitev predhodnega soglasja DIH Slovenije. Enak postopek velja za pridobitev mnenja DIH Slovenije o upoštevanju predpisanih smernic.

Celotna prijavna dokumentacija je na voljo na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada, ki jo najdete TUKAJ.

Javni poziv je na voljo tudi v prilogi spodaj.


Vavcer digitalne kompetence socialna podjetja Prejšnji prispevek

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc za socialna podjetja

Vavcer pic Naslednji prispevek

Javni poziv Vavčer za digitalni marketing