To so le nekatera od vprašanj ankete Digitalizacija slovenskih podjetij 2022. Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH Slovenije) skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS), IKT Horizontalno mrežo in Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru znova izvaja anketo o stanju in potrebah digitalizacije v podjetjih v Sloveniji.

Rezultati ankete so ključni za oceno stanja, kako se podjetja soočajo z digitalizacijo in kako MSP pomagati v prihodnje ter razviti ustrezno podporno okolje.

Vabimo vas k sodelovanju, saj so odgovori podjetij ključnega pomena za pridobitev realne podobe stanja. Izpolnjevanje ankete je anonimno, vzelo vam bo največ 10 minut dragocenega časa. Vabljeni k izpolnjevanju, hvaležni bomo tudi, če anketo delite z vsemi, ki bi jih utegnilo zanimati sodelovanje in rezultati.

IZPOLNITE ANKETO


Raziskovalci na Fakulteti za organizacijske vede bodo za vse zainteresirane pripravili tudi publikacijo z ugotovitvami raziskave. Rezultati bodo Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo v pomoč pri namenjanju sredstev za digitalizacijo.


Vavcer pic Prejšnji prispevek

Prijave na vavčer za digitalni marketing bodo mogoče srede, 9. februarja

ZAPRTJE VAVČERJA Naslednji prispevek

Zaradi ogromnega povpraševanja Slovenski podjetniški sklad zapira Vavčer za digitalni marketing