Podjetniški sklad z vavčerjem za pripravo digitalne strategije in vavčerjem za kibernetsko varnost sofinancira do 60 % upravičenih stroškov, višina subvencij se pri obeh vavčerjih giba od najmanj 1.000,00 do največ 9.999,99 evrov, odvisno od višine upravičenih stroškov.

Slovenski podjetniški sklad iz sredstev REACT EU ima na razpolago za izvedbo javnega poziva Vavčer za pripravo digitalne strategije za obdobje 2021 - 2023 2.800.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo javnega poziva Vavčer za kibernetsko varnost za obdobje 2021 – 2023, znaša 650.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Če se odločate za prijavo, preverite postopek pridobivanja vavčerjev. Pri prijavah obeh vavčerjev je namreč kot del prijavne dokumentacije obvezna pridobitev predhodnega soglasja DIH Slovenije.

Postopek pridobivanja soglasja DIH Slovenije je po novem nekoliko drugačen. Prijavitelj se registrira v Portal DIH Slovenije, kjer nato sledi korakom za pridobitev predhodnega soglasja DIH Slovenije. Enak postopek velja za pridobitev mnenja DIH Slovenije o upoštevanju predpisanih smernic.

Celotna prijavna dokumentacija je na voljo na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada, ki jo najdete TUKAJ.

V prilogah sta na voljo oba javna poziva za pridobitev vavčerjev za pripravo digitalne strategije in kibernetsko varnost.


Cyber security foto freepik Prejšnji prispevek

1. teden oktobra v Digitalnem središču Slovenije za izboljšanje kibernetske varnosti za MSP

1 e1633096958170 Naslednji prispevek

Medgeneracijsko sodelovanje ob mednarodnem dnevu starejših krepi njihove digitalne kompetence