Kako dobro poznate inovativne izdelke slovenskih podjetij?

Prav vsak teden do konca leta 2021 bo Digitalno središče Slovenije gostilo inovativna slovenska podjetja! Gostil jih bo Festival rešitev, tedenski dogodek, kjer boste lahko spoznali tako njihove inovativne izdelke oz. storitve ali rešitve, saj jih bodo strnjeno predstavili s kratkimi in jedrnatimi predstavitvami. Do konca leta in zaključka predsedovanja Slovenije Svetu EU se bo v Digitalnem središču Slovenije zvrstilo več kot 200 podjetij.

Jih želite podrobneje spoznati? Obiščite Digitalno središče Slovenije ali se z njimi povežite v virtualnem okolju.

Po nova znanja v Digitalno središče Slovenije!

V 6 mesecih Digitalno središče ponuja več kot 80 dogodkov, s katerimi želimo partnerji projekta oplemenititi digitalne kompetence vseh, ki želite nadgraditi svoja znanja na področju 6 mesečnih tematik: pametnih mest in skupnost, trajnostne družbe in gospodarstva, umetne inteligence, 5G in kibernetske varnosti, digitalizacije ter robotike in industrije 4.0. Dogodki bodo tematsko obarvani in namenjeni tako strokovni kot širši javnosti. V želji, da vam olajšamo dostop do novih znanj, številne dogodke pripravljamo tako na sami lokaciji kot v virtualnem okolju in se jih boste lahko aktivno udeležili tudi na daljavo.

Digitalno središče Slovenije je čisto blizu vas!

Umeščeno je v inovativni ekosistem ljubljanskega BTC Cityja, je dostopno, obkrožajo ga brezplačna parkirna mesta. Njegova umeščenost na eno najbolj frekventnih lokacij v prestolnici ni naključje, saj obiskovalcem omogoča dopolnitev družinskega izleta, hiter obisk po zaključenih opravkih na bližnji lokaciji. Lokacijo in delovni čas najdete TUKAJ.

Tudi če niste iz Ljubljane, je Digitalno središče Slovenije le klik stran. Dostopno je namreč tudi v virtualni dimenziji; obiščete ga lahko, tudi če ostanete doma. V virtualnem Digitalnem središču spoznajte razstavljavce, z njimi poklepetajte ali pa si oglejte predstavitve inovativnih izdelkov, ki jih izpostavljajo slovenska podjetja.

Se vidimo!

Partnerji projekta: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in družba BTC

Waiting room with monitors foto Freepik Prejšnji prispevek

Soustvarjajte vsebine Digitalnega središča Slovenije!

21 07 09 DSS Slavnostno odprtje Foto Matjaž Očko 3 Naslednji prispevek

Digitalno središče Slovenije državo umešča na mednarodni zemljevid inovativnosti