Dogodki, ki jih organizira SRIP PMiS in vertikala Varnost ter projekt 5G Varnost, v tem tednu vključujejo serijo dogodkov z naslovom DIGITAL EXPO – VARNOST s predstavitvami inovativnih rešitev, projektov in demonstratorjev za aktualne izzive s področja digitalizacije javne in zasebne varnosti. Dogodki bodo potekali tako na lokaciji, v Digitalnem središču, kot v spletni obliki.

Predstavitve organizacij in njihovih ponudb kot hibridni dogodek bodo potekale v ponedeljek, 11. oktobra, torek, 12. oktobra in sredo, 13. oktobra.

Digitalna platforma “DIGITAL EXPO – SAFETY” je namenjena za bilateralna in multilateralna srečanja za gradnjo ekosistema javne in zasebne varnosti med predstavniki industrije, raziskovalnimi organizacijami, profesionalnimi uporabniki, izobraževalnimi inštitucijami in strokovnjaki s tega področja.

Razstavljalci se prijavijo za virtualni razstavni prostor v formi Prijava za virtualni prostor, objavijo svoje ponudbe v Katalogu rešitev in projektov ter se prijavijo za svoje predstavitve v formi Vnos v Katalog na povezavi https://dexpo.miteam.si . Za dodatne informacije kontaktirajte na e-naslov: pmis@ijs.si .

Obiskovalci se prijavijo v “DIGITAL EXPO – SAFETY” v formi Prijava obiskovalca za srečanje z razstavljalci in spremljanje predstavitev na povezavi https://dexpo.miteam.si

DSS 0008 foto Matjaz Ocko Prejšnji prispevek

Slovensko-avstrijski poslovni forum: konkretne rešitve za krepitev poslovnih povezav

Dih digitalisation Naslednji prispevek

Želite postati ocenjevalec končnih izdelkov v okviru javnih pozivov Slovenskega podjetniškega sklada?