Cilj projekta COEUS je spodbujanje odgovorne digitalizacije v Srednji Evropi z razvijanjem veščin korporativne digitalne odgovornosti (CDR) med mikro, malimi in srednje velikimi podjetji (MSP).

Vaš prispevek in sodelovanje sta ključnega pomena za uspeh projekta. Zato vas vljudno prosimo, da si vzamete nekaj trenutkov in izpolnite vprašalnik, ki ga najdete na spodnji povezavi. Vaši odgovori bodo bistveni za razvoj celovitega in učinkovitega programa usposabljanja o korporativni digitalni odgovornosti (CDR). S programom si prizadevamo povečati zavedanje o potencialnih veščinah in znanju, ki jih bo treba v prihodnosti sprejeti za izvajanje odgovornih digitalnih praks znotraj organizacij.

Zagotovljamo vam, da bodo vse informacije, ki jih posredujete v tem vprašalniku ostale anonimne. Rezultati bodo predstavljeni le v agregirani obliki, kar zagotavlja zaupnost vaših posameznih odgovorov.

Z odgovori boste neposredno vplivali na strukturo in vsebino programa usposabljanja, s čimer bomo zagotovili, da bo ta ustrezal vašim potrebam in pričakovanjem. Zavezani smo k ustvarjanju izobraževalne izkušnje, ki bo tako relevantna kot tudi vplivna. Vaši iskreni odgovori so bistveni za dosego tega cilja.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

Untitled design 3 Prejšnji prispevek

Brezplačni Poletni Cyber kamp za dijake: Varnost in hekanje

Untitled design 12 Naslednji prispevek

Anketa o uporabi odprtih podatkov