S pozivom podjetjem (MSP) za sodelovanje pri identifikaciji trenutnega stanja povpraševanj po digitalnih profilih in izpolnitvijo vprašalnika, podjetjem do 31. januarja 2021 omogočamo pridobitev dodatnih bonitet za sodelovanje pri oblikovanju nabora potrebnih digitalnih profilov.

Z izpolnitvijo vprašalnika boste:

- prejeli rezultate izvedene analize in

- pridobili dodatne točke v izborih za izvedbo aktivnosti, ki jih bo DIH Slovenije ponudil podjetjem v nadaljevanju (digitalne kompetence, mentoriranje, svetovanje).

Ponujamo vam tudi možnost, da vprašalnik izpolnite povsem anonimno in nam pomagate pri verodostojnosti ugotovitev raziskave.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

Digitalizacija pomembno vpliva na trg dela, pri čemer odločilno spreminja tako povpraševanje kot tudi oblikuje ponudbo delovne sile, s tem pa nastajajo potrebe po določenih profilih ali do zdaj neobstoječa delovna mesta. Da bi v prihodnje posamezniki uspešno opravljali delovne naloge, ki izhajajo iz oblikovanih digitalnih profilov, primernih za nastajajoča delovna mesta, morajo osvojiti in obvladati potrebne in zadostne digitalne kompetence.

Predviden čas reševanja vprašalnika je 10 minut, anketa bo aktivna do 31. januarja 2021. Vprašanja, povezana z lastnostmi podjetja, služijo zgolj kot osnova za kategoriziranje rezultatov in nikakor za profiliranje sodelujočih. Omogočeno je shranjevanje vprašalnika za namen kasnejšega nadaljevanja izpolnjevanja.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

Iskreno se vam zahvaljujemo za čas, ki ga boste posvetili izpolnjevanju anketnega vprašalnika ter s tem pomembno pripomogli k aktivnostim zagotavljanja zadostnega števila digitalnih profilov v prihodnosti!

V sodelovanju z:

Hand touching tablet Prejšnji prispevek

Izziv vrzeli digitalnih veščin zahteva dolgoročno strategijo in nova partnerstva

Covid x Naslednji prispevek

Priložnost za podjetja s področja tehnoloških zdravstvenih rešitev