Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH Slovenije) k sodelovanju vabi izvajalca, ki bo razvil interaktivno orodje za napovedovanje potreb po kadrih v digitalni dobi.

DIH Slovenije objavlja javni poziv za izvajalca aktivnosti: Napovedovanje potreb po kadrih na področju digitalnih kompetenc

K sodelovanju vabimo izvajalca, ki bo razvil interaktivno digitalno orodje, ki bo pomagalo razumeti, kakšne kompetence potrebuje trg dela v digitalni dobi ter napovedalo potrebe po kadrih v naslednjih 5 letih. Orodje mora biti dosegljivo na spletu in na voljo vsem uporabnikom v Sloveniji, ki jim DIH Slovenije dodeli dostop.

Namen orodja je podjetjem omogočiti enostavnejše načrtovanje kadrovskih profilov, razvoja kadrov in razumevanje potreb celotnega gospodarstva.

S strani izvajalca pričakujemo delujoče interaktivno orodje za napoved kompetenc ter letno poročilo - napoved potreb po kompetencah ter profilov delovnih mest v digitalni dobi, ki bo v elektronski obliki na voljo na spletni strani DIH Slovenije.

Trajanje projekta: 1.7.2019 - 31.12.2019.

Vrednost projekta: 31.500,00 EUR.

Kriteriji za izbor: Reference iz področja razvoja digitalnih orodij, izkušnje pri razvoju podobnih prediktabilnih orodij, kakovost predlaganega projekta.

Zainteresirani izvajalci oddajo ponudbo do 17.5.2019 na naslov info@dihslovenia.si. Ponudba naj vsebuje:

  • Predstavitev orodja
  • Predstavitev izvajalca in relevantnih izkušenj
  • Cena

Kontakt za več informacij: info@dihslovenia.si

DIH Novica Placeholder Prejšnji prispevek

Konferenca: The Future of Manufacturing

DIH Novica Placeholder Naslednji prispevek

Going Digital: OECD konferenca o digitalizaciji