četrtek, 21. november 2019, ob 9:00 uri, Slovenja Gradec.

Digitalizacija je danes nujna, če želi podjetje ostati konkurenčno. Potrošniki in poslovni partnerji namreč zahtevajo neprekinjeno razpoložljivost, enostaven dostop do informacij in enostavno uporabniško izkušnjo. Vedno več potrošnikov išče informacije preko mobilnih naprav in preko njih nakup tudi zaključi. Na drugi strani je digitalizacija nujna tudi znotraj podjetij in je več kot le brezpapirno poslovanje. Digitalizacija na ravni podjetja vključuje spreminjanje poslovnih modelov, poslovnih procesov in ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. Pomembna je tako v velikih, kot tudi srednjih, malih in mikro podjetjih.

Dogodek, ki ga organiziramo v sodelovanju z DIH Slovenija, bo namenjen predstavitvi rešitev v okviru digitalizacije, ki jih lahko vpeljemo v podjetja, predstavitvi dobrih praks sodelujočih podjetij in virov financiranja, ki so namenjena podjetjem za vpeljavo digitalnega poslovanja. V drugem delu bo potekala okrogla miza, na kateri bomo spoznali izzive in priložnosti, s katerimi se srečujejo podjetja pri spreminjanju svojega poslovanja, in prednosti, ki jih digitalizacija podjetjem prinese.

DIH Novica Placeholder Prejšnji prispevek

Konferenca GoDigital - Podatki in umetna inteligenca

DIH Novica Placeholder Naslednji prispevek

Kako z digitalizacijo prihraniti in optimizirati poslovanje? Kako se lotiti uvedbe nujnih sprememb in kakšne možnosti sofinanciranja so vam v tem trenutku na voljo?