8. november 2019, od 8:30 do 14:30, GZS, dvorana A.

Vprašanja kibernetske varnosti postajajo vsakodnevni problem za podjetja in posameznike. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. Ob razmahu digitalnih storitev je varnost v digitalnem svetu pomembna skrb za vse nas. Na dogodku boste lahko aktivno sodelovali na aktualnih vprašanjih kibernetske varnosti mikro, malih in srednjih podjetij in se seznanili z možnostmi ukrepanja.

Strokovnjaki bodo predstavili nekaj ključnih problemov, ponazorili potencialne posledice in predstavili možne ukrepe preventivnega delovanja podjetij. V sklopu dogodka bo organizirano tudi delo po skupinah, kjer boste lahko podrobneje razpravljali o vaših pogledih na probleme kibernetske varnosti in potencialnih rešitvah.

Dogodek je brezplačen!

Dogodek organizira IKT horizontalna mreža, horizontala za Kibernetsko varnost, SRIP PMiS v sodelovanju z Združenjem za informatiko in telekomunikacije, z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Podjetniško trgovsko zbornico, Digitalnim inovacijskim stičiščem Slovenija

in projektom CYBER, program sodelovanja Interreg Europe, pri GZS.

Vabljeni, da si rezervirate čas za vprašanja kibernetske varnosti!

DIH Novica Placeholder Prejšnji prispevek

Samostojni raziskovalec za delo na projektu digitalizacije (M/Ž)

DIH Novica Placeholder Naslednji prispevek

Konferenca GoDigital - Podatki in umetna inteligenca