DIH Slovenije kot enotna vstopna točka za digitalno transformacijo želi z raziskavo povpraševanja po digitalnih profilih v slovenskih organizacijah aktivno prispevati k raziskovanju tega pomembnega področja, saj je napovedovanje potreb po kadrih na področju digitalnih profilov trenutno izjemno aktualna in pomembna tematika. Za namen zbiranja informacij vas vljudno vabimo k izpolnitvi vprašalnika, ki nam bo ponudil vpogled v trenutno stanje povpraševanj po digitalnih profilih v slovenskih podjetjih.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK


Odgovori v raziskavi so anonimni in bodo obdelani le na skupinski ravni. Vprašanja, povezana z lastnostmi podjetja, služijo zgolj kot osnova za kategoriziranje rezultatov in nikakor za profiliranje sodelujočih. Predviden čas reševanja vprašalnika je 10 minut. Vprašalnik bo na voljo do 20. 9. 2022.
Prav tako lahko vprašalnik za začetek izpolnite le deloma, ga shranite in z izpolnjevanjem nadaljujete kasneje.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK


Iskreno se vam zahvaljujemo za čas, ki ga boste posvetili izpolnjevanju anketnega vprašalnika ter s tem pomembno pripomogli k aktivnostim zagotavljanja zadostnega števila digitalnih profilov v prihodnosti!

Raziskavo za DIH Slovenije izvaja Univerza v Mariboru.

Vavčer DM socialna podjetja Prejšnji prispevek

SPS odpira Vavčer za digitalni marketing za socialna podjetja

279655422 1092050458324155 657698101955359967 n Naslednji prispevek

Potencial v IKT sektorju se skriva v ženskah!