15. februar 11:00 - 12:30

Webinar: Zakaj digitalizacija ostaja na papirju?

Naj investicija ne postane strošek. Digitalizacija podjetja je v trenutnem svetu nujna. Vseeno pa se prevečkrat zgodi, da iz ideje in izvedbe odlične investicije v digitalizacijo podjetja, le-ta ne prinese želene vrednosti.

Digitalna orodja se ne uporabljajo, ljudje se pritožujejo, mogoče celo odhajajo, podjetje pa plačuje licence in orodja, v dobri veri, da bo kdaj bolje.

Digitalizacija podjetja in procesov ni IT projekt. Je sprememba navad ljudi.

Kljub vsem naporom je bila Slovenija sredi prejšnjega leta še vedno za povprečjem Evropske unije na področju digitalizacije.

Kaj je glavni razlog za neuspele digitalizacije, zakaj digitalizacija še vedno ostaja na papirju in kako lahko investicija ostane investicija in je digitalizacija uspešna?

Pridružite se nam v torek 15. februarja 2022 ob 10. uri.

PRIJAVA

Webinar bosta vodila Peter Dolenc, Prosci® Certified Advanced Instructor in Aleš Štempihar, digitalni strateg in inovator poslovnih modelov.

Peter ima več kot 15 let izkušenj pri izvajanju projektov, novih produktov in konceptov. Iz bogatih delovnih izkušenj lahko izpostavi sodelovanje z mednarodnimi podjetji, kot sta Microsoft in Oracle, kjer je delal na uvajanju novih konceptov na lokalni ravni. Aleš je izvršni direktor podjetja Digital42. Podjetjem pomaga pripraviti digitalno strategijo in narediti načrt za njeno izvedbo.

Dogodek je brezplačen.

PRIJAVA

BIM Prejšnji prispevek

VSI ODTENKI BIM: Pomen knjižnic BIM v procesu digitalizacije v projektivi in gradbeni operativi

Expo business talk Naslednji prispevek

EXPO Business Talks