21. september 10:00 - 20:00

Vrh EU Veriženje Blokov: Veriženje blokov in umetna inteligenca za evropski zeleni dogovor

21. september 2021

10:00 - 20:00

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Po novem evropskem dvojčku za zeleni in digitalni prehod ter vlogi naprednih tehnologij v podporo temu prehodu imamo odlično priložnost za manifestacijo pozitivnega vpliva tehnologij na preobrazbo evropskega gospodarstva in družbe. Namen dogodka je zato usmeriti nas k različnim priložnostim, ki jih lahko tehnologije ponudijo na poti do konkurenčnejšega in odpornejšega gospodarstva, hkrati pa omogočijo boljšo kakovost delovnih mest in življenja družbe. V luči pandemije COVID-19 je Evropski zeleni dogovor temelj odziva Evrope, ki temelji na zelenem prehodu z vladami, podjetji in družbami s poudarkom na okrevanju. EBCW2021 ima ambicijo predstaviti prispevek veriženja blokov in umetne inteligence k evropski zeleni in digitalni tranziciji.

Evropski teden veriženja blokov 2021 organizirajo: Blockchain for Trusted Data Ecosystem Digital Innovation Hub, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropska komisija, European Blockchain Partnership, EU Blockchain Observatory and Forum, OECD, Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Hashnet, Tehnološki park Ljubljana, INATBA, DIH Slovenija, SPIRIT Slovenija, Blockchain Alliance Europe in druge partnerske organizacije.

Če vas zanima graditi zeleno in digitalno prihodnost skupaj z nami, kot sodelavec, soorganizator, sponzor ali obiskovalec, nam pišite na elektronski naslov: info@ebcw.eu.

Za več podrobnosti o časovnici programa in nastopajočih obiščite spletno stran https://www.ebcw.eu/

Potreben je PCT pogoj.

49 Spletna Stran Slovensko Madzarski Forum b 1536x836 Prejšnji prispevek

SLOVENSKO-MADŽARSKI BLOCKCHAIN BUSSINES FORUM

44 Spletna Stran Vrh EU Veriženje Blokov b Naslednji prispevek

Vrh EU Veriženje Blokov: Veriženje blokov in umetna inteligenca za evropski zeleni dogovor