13. april 09:20 - 20:00

V koraku s časom: 4. konferenca o lokalni e-mobilnosti

13. april 2022

09:20 - 20:00

Brdo pri Kranju in na spletu

Kongresni center Brdo

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Nujnost, gospodarske priložnosti in podpora takojšnjim korakom v bolj zeleno prihodnost? Sliši se kot popoln primer za vsako ambiciozno osebo ali organizacijo. V sodelovanju z Emobility vas SDBP vljudno vabi na 4. konferenco o lokalni e-mobilnosti, ki bo 13. aprila 2022 na Brdu pri Kranju in na spletni platformi SDBP.

Preverite program

S poudarkom na spodbujanju e-mobilnosti v lokalnih okoljih bo posebna pozornost namenjena finančno prijaznejšemu in hitrejšemu, a nič manj pametnemu prehodu. Kot vedno pri SDBP, mednarodnost dogodka ni vprašljiva, saj se bo forum ponašal z govorci iz Norveške, Nizozemske, Nemčije, Avstrije, Islandije in letošnjega glavnega partnerja konference, Kraljevine Švedske.

Registracija na dogodek

Cilj je takojšnje ukrepanje in soustvarjanje, kako je SDBP od našega zadnjega dogodka, Green Deal, Orange Style Forum, v sodelovanju s Treecletom že posadil 76 dreves in odprl nič manj kot 15 spletnih mrežnih sob na naši platformi SDBP , enega posebej na temo mobilnosti, ki vas čaka, da omogočite soustvarjanje zelene prihodnosti.

Obiščite sobo za mreženje

Pridružite se potovanju in skupaj ustvarite prihodnost e-mobilnosti.


Mednarodna konferenca MSP 2022 Prejšnji prispevek

9. dvodnevna konferenca za MSP: ZGRABIMO PRILOŽNOSTI - 2. DAN ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA - Kakšne kompetence potrebuje podjetnica?

3 owasp delavnica Naslednji prispevek

3. on-line delavnica na temo kibernetske varnosti - Cyber higiena