17. avgust 14:00 - 17:00

Mediji in start-upi v digitalni dobi

17. avgust 2021

14:00 - 17:00

Digitalno središče Slovenije

Šmartinska 152, Hala 1

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Ko smo že mislili, da so družbeni mediji dosegli svoj vrhunec, je pandemija odprla nova obzorja. Enako velja za spletno nakupovanje in nemalokatero podjetje je moralo praktično čez noč spremeniti svoj poslovni model in svoje poslovanje digitalizirati, da je še naprej dosegalo uspehe. Tehnološkim velikanom je uspelo, njihov poslovni model se je le še okrepil in tako je Facebook zrasel za 29 % v pičlih 4 mesecih, Amazon za 63 % in Shopify za neverjetnih 116 %*. Na drugi strani so tradicionalni mediji doživeli silovit padec v vrednosti, čeprav so imeli eno izmed najpomembnejših nalog stoletja **.

Smo v Sloveniji sledili enakim trednom? So zagonska podjetja upravičila svoj sloves agilnosti in pivotiranja? Kakšno vlogo so pri tem odigrala družbena omrežja in kakšno tradicionalni mediji? Pridružite se nam 5. avgusta 2021, ob 14. uri, v Digitalnem središču Slovenije in prisluhnite navdihujočim podjetniškim zgodbam. Izvedite več o strategijah, kako lahko svoj posel dvignete na višji nivo v novi digitalni dobi, ki je danes pred nami.

*Vir: Galloway, Scott. (2020). Post Corona: From Crisis to Opportunity. New York: Penguin LLC

* Vir: Thomson Reuters Eikon in Kearney analysis za obdobje december 2019 – maj 2020.

Organizacijo dogodka delno omogočajo sredstva iz projekta Erasmus+ Mladi podjetnik, so-financiran iz sredstev Evropske komisije.
Več o programu in kako lahko s programom pridobite mednarodne podjetniške izkušnje si preberite tukaj ali pa se obrnite na urska.rauter@tp-lj.si

12 Spletna Stran Hibridna Normalnost Prejšnji prispevek

Nova hibridna normalnost – prihodnost dela

Novica gravicacija live Naslednji prispevek

Gravitacija Live!