12. junij 09:00 - 16:00

Konferenca o izboljšanju ozaveščenosti o kibernetski varnosti za preprečevanje kraje raziskav in tehnologije v evropskih institucijah

Pridružite se nam v Ljubljani od 12. do 13. junija 2024 na dvodnevni konferenci o kibernetski varnosti. Na dogodku se bomo poglobil v ključne teme, povezane z zagotavljanjem integritete raziskav in kibernetsko varnostjo v akademskih, zasebnih in javnih ustanovah v Romuniji, Sloveniji, Srbiji in Severni Makedoniji.

Na konferenci bomo raziskali učinkovite strategije kibernetske varnosti namenjene krepitvi zaščite podatkov ter preprečevanju nezakonite prisvojitve intelektualne lastnine in tehnologije. Poleg tega bodo na konferenci predstavljene najboljše prakse pri oblikovanju in izvajanju institucionalnih okvirov kibernetske varnosti, ki so ključnega pomena pri varovanju nacionalne varnosti pred sovražnimi posegi. Na konferenci bodo izpostavljena tudi spoznanja o preteklih kibernetskih napadih, udeleženci pa bodo dobili orodja za prepoznavanje ranljivosti in krepitev zmogljivosti za odzivanje na incidente.

Horizon Europe Prejšnji prispevek

Nacionalni informativni dan o javnih razpisih Obzorje Evropa za področje civilne varnosti za leto 2024