20. oktober 09:30 - 14:00

Konferenca o digitalizaciji: Vaš naslednji digitalni korak

20. oktober 2022

09:30 - 14:00

Ljubljanski grad

Grajska planota 1, 1000 Ljubljana

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Digitalizacija danes ni več opcija, ampak nuja, in vendar veliko podjetji še vedno okleva stopiti na pot digitalne preobrazbe, se slednje boji ali ne ve, kako se je lotiti. 

Na konferenci BS TALKS se bomo teme digitalizacije lotili konkretno. Na dogodku bodo priznani slovenski in mednarodni strokovnjaki spregovorili o tem, kako začeti in voditi digitalno preobrazbo v podjetju. Spoznali boste rešitve, ki odgovarjajo vašim poslovnim in prodajnim izzivom, ter našli sogovornike, ki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.  Mag. Katja Mohar Bastar se bo v svojem nagovoru osredotočila predvsem na aktualne razpise za podjetja v letu 2023.

V osrednjem delu konference se bo Guus Krabbenborg, direktor in ustanovitelj Dynamics and moreI, osredotočil na izzive in priložnosti digitalizacije, na vprašanje, kakšna je raven digitalizacije v Sloveniji, bo odgovorila Barbara Domicelj, generalna direktorica Microsoft Slovenija, dr. Peter Baloh, coach in strokovnjak za voditeljstvo, pa bo predstavil zanimiv izziv digitalne preobrazbe – kako kriptonit spremeniti v nitro?


PROGRAM IN BREZPLAČNA PRIJAVA

INDUSTRIJA PRIHODNOSTI Prejšnji prispevek

KONFERENCA INDUSTRIJA PRIHODNOSTI 2022: Industrija je ženskega spola

Ai Naslednji prispevek

AI Governance: Z mladimi do stališč o prihodnji rabi umetne inteligence