01. december 09:00 - 15:00

Industrija 4.0 in Robotika v Sloveniji

01.12.2021

09:00 - 15:00

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

V Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi v Ljubljani bo v sredo, 1. decembra 2021 potekal dogodek na temo Industrije 4.0 in robotike v Sloveniji, ki se ga bodo udeležila tudi avstrijska podjetja iz teh in sorodnih področij. Mesec december je v Digitalnem središču Slovenije posvečen prav Industriji 4.0 in robotiki. Pri uvajanju konceptov I4.0 se slovenska podjetja nahajajo na različnih stopnjah zahtevnosti, pomembno pa je, da se implementacije Industrije 4.0 lotijo podjetja strateško z ustrezno sistematiko.

Dogodek organizira Grozd Pametne tovarne (SRIP ToP), Gospodarska zbornica Slovenije, SPIRIT Slovenija, javna agencija in Advantage Austria Ljubljana.

Na dogodku »Industrija 4.0 in robotika v Sloveniji« bo podrobneje predstavljena: slovenska industrija in robotika; uspešni primeri dobrih praks slovenskih podjetij iz področij industrije 4.0 in robotike; njihovih inovativnih in tehnološko naprednih proizvodov in rešitev; pregled različnih konceptov Industrije 4.0 s fokusom na transparentnosti v proizvodnji.

Dogodek ponuja izmenjavo izkušenj, dobrih praks kot razvoj medsebojnih sodelovanj. Prav tako je dogodek edinstvena priložnost za generiranje novih poslovnih kontaktov, saj se ga udeležujejo uspešna podjetja iz Avstrije in bodo organizirani B2B sestanki med slovenskimi in avstrijskimi podjetji.

Seznam avstrijskih podjetji, ki so že potrdila svojo udeležbo najdete na spletni strani Advantage Austria in se sproti dopolnjuje.

Za udeležbo na dogodku je potreben PCT pogoj.

100 Spletna Stran Sodelujoca Robotika b 1 1536x836 Prejšnji prispevek

Sodelujoča robotika

102 Spletna Stran Cloveski Viri In Robotika b 1536x836 Naslednji prispevek

Človeški viri in robotika – roboti so namenjeni ljudem