05. oktober 10:00 - 11:00

Local Expert in B2B Data Sharing

05. oktober 2022

10:00 - 11:00

Spletni dogodek

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Učinkovita izmenjava podatkov B2B temelji na dogovoru o uporabi skupnih okvirov in protokolov. Ko so obstoječe tehnologije, kot je FIWARE, na voljo in v splošni uporabi, ne bi bilo treba zgraditi novih ogrodij in protokolov. Temeljne tehnologije, ki podpirajo proces souporabe podatkov, so uporaba skupnega zaupanja vrednega varnostnega okvira - identificiranje udeležencev in vlog - ter skupna strukturirana definicija uporabnih obremenitev in protokolov, ki se uporabljajo pri prenosu podatkov med zaupanja vrednimi stranmi.

Lokalni strokovnjak za izmenjavo podatkov B2B bi moral biti usposobljen razložiti potrebo po takih okvirih in poglobljeno razumeti, kako delujejo ter kako se ustvari omrežje zaupanja in interoperabilnosti.

Spletni seminar pojasnjuje vlogo in ozadje, ki sta potrebna za LEBDS, in nudi potek postopka certificiranja ter pojasnjuje, kako poteka in kako se učiti za opravljanje izpita.

PRIJAVA NA DOGODEK

POZOR: Za udeležbo je obvezna registracija. Podatke za dostop do spletnega seminarja boste našli v potrditvenem elektronskem sporočilu o registraciji.

Dan najboljse prakse 2022 Prejšnji prispevek

Dan najboljše prakse: Agilna in digitalna proizvodnja z logistiko

Dogodek 5 G 2022 Naslednji prispevek

5G kot priložnost za sodobne digitalne rešitve v gospodarstvu