20. oktober 13:00 - 14:00

Gravitacija LIVE! #4

20.10.2021

13:00 - 14:00

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE

ales.ugovsek@gzs.si

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Gravitacija je podcast o idejah, razvoju in inovacijah, tehnologijah in poslovnih modelih v katerem Slovenke in Slovenci (občasno tujci) delijo svoje ideje, znanje izkušnje in poglede. Gravitacija LIVE! pa na oder Digitalnega središča Slovenije v živo prinaša dogajanje in pogovore iz studia in njegovega zakulisja. Na mesečnih Gravitacija LIVE! pogovorih, ki izhajajo tudi v obliki podcast epizod, Aleš Ugovšek in Miha Goršin gostita goste, s katerimi obdelujeta vsebinske teme posameznega meseca.

Gost četrte Gravitacije LIVE! , v kateri bo govora o kibernetski varnosti, bo Dalibor Vukovič, produktni vodja pri Telekomu Slovenije, ki je certificiran etični heker in specialist za kibernetsko varnost z več mednarodno priznanimi certifikati.

Komu je dogodek namenjen?

Inovatorjem in razvojnikom, naravoslovcem in družboslovcem, direktorjem in proizvodnim delavcem in vsem, ki jih pritegnejo ideje, znanja in izkušnje iz prve roke.

Cilj dogodka:

Cilj Gravitacije LIVE! je debatirati, komentirati, argumentirati, razglabljati in poglabljati ter prenašati znanje, izkušnje in mnenja o mesečnih temah iz odra med ljudi.

Prejšnji prispevek

Načrtovanje strojne opreme in vgradnih sistemov z vezji FPGA

72 Spletna Stran M Qtrening b 1536x836 Naslednji prispevek

MQ Trening