18. avgust 13:00 - 14:30

Gravitacija Live!

18. avgust 2021

13:00 - 14:30

Digitalno središče Slovenije

Šmartinska 152, Hala 1

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Gravitacija je podcast o idejah, razvoju in inovacijah, tehnologijah in poslovnih modelih v katerem Slovenke in Slovenci (občasno tujci) delijo svoje ideje, znanje izkušnje in poglede. Gravitacija LIVE! pa na oder Digitalnega središča Slovenije v živo prinaša dogajanje in pogovore iz studia in njegovega zakulisja. Na mesečnih Gravitacija LIVE! pogovorih, ki bodo izšli tudi v obliki podcast epizod, bosta Aleš Ugovšek in Miha Goršin gostila goste, s katerimi bosta obdelovala vsebinske teme posameznega meseca.Gosta druge Gravitacije LIVE! bosta Matej Štefančič iz podjetja Efos in Sergej Krajnc iz podjetja Termodron s katerima bo tekel pogovor o natančnih, naprednih, pametnih in avtomatiziranih rešitvah v kmetijstvu.

Komu je dogodek namenjen?
Inovatorjem in razvojnikom, naravoslovcem in družboslovcem, direktorjem in proizvodnim delavcem in vsem, ki jih pritegnejo ideje, znanja in izkušnje iz prve roke.

Cilj dogodka:
Cilj Gravitacije LIVE! je debatirati, komentirati, argumentirati, razglabljati in poglabljati ter prenašati znanje, izkušnje in mnenja o mesečnih temah iz odra med ljudi.

16 Spletna Stran Mediji In Start Upi Prejšnji prispevek

Mediji in start-upi v digitalni dobi

30 Spletna Stran Turizem4 0 d 1536x836 Naslednji prispevek

Po stopinjah inovacij Turizma 4.0