17. marec 10:00 - 10:30

EXPO Business Talks

EXPO Business Talks z Ivanom Fornazaričem, lastnikom in direktorjem podjetja Gorica Group, v četrtek, 17. marca 2022, od 10. do 10.30 ure, preko ZOOM platforme.

PRIJAVA


S slovenskimi izvozno naravnanimi podjetji v GZS želijo deliti nove navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih poslovnežev, ki delujejo v Združenih arabskih emiratih. Gost vrhunca EXPO Business Talks bo Ivan Fornazarič.

Najuspešnejši slovenski poslovnež v Zalivu, Ivan Fornazarič, je lastnik in direktor skupne industrijskih podjetij Gorica Group, ki se ukvarjajo s proizvodnjo priključnih vozil, tovornih prikolic, mešalcev za beton ipd., s sedežem v Dubaju, predstavništvom v Abu Dhabiju ter podjetji v Omanu, Katarju, Saudski Arabiji.

Pogovor z gostom, ki ga bo vodil Ante Milevoj, svetovalec generalnega direktorja GZS, bo potekal v četrtek, 17. marca 2022, od 10.00 do 10.30 ure preko ZOOM platforme.

Vljudno vabljeni, da prisluhnete pogovoru in vašo udeležbo na dogodku potrdite tukaj in sicer najkasneje do 15. marca 2022. Udeležba na dogodku je brezplačna. Vsem prijavljenim udeležencem bomo ZOOM povezavo na dogodek posredovali dan pred dogodkom.

Dodatne informacije: Nataša Turk, GZS, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.

PRIJAVA

Informativni dan GZS Prejšnji prispevek

Hibridni informativni dan in mreženje za povezovanje v partnerstva za razpise: SPODBUDE ZA RAZISKOVALNO RAZVOJNE PROJEKTE NOO - INVESTICIJE NA PROBLEMSKIH OBMOČJIH

Grow Slovenia with Google Naslednji prispevek

Brezplačne delavnice Grow Slovenia with Google: Oglaševanje na družbenih omrežjih – nadaljevalna delavnica