03. marec 10:00 - 10:30

EXPO Business Talks

EXPO Business Talks

z Iztokom Frankom, ustanoviteljem Skupine Pesakrompir,

v četrtek, 3. marca 2022, od 10. do 10.30 ure, preko ZOOM platforme.

S slovenskimi izvozno naravnanimi podjetji bi želeli deliti nove navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih poslovnežev, ki delujejo v Združenih arabskih emiratih. Gost tokratnega EXPO Business Talks bo Iztok Franko.

Iztok Franko, je ustanovitelj Skupine Pesakrompir, ki deluje predvsem kot mreža izkušenih poslovnežev s skupno več deset let izkušnjami v Dubaju in celotnem Bližnjem vzhodu. Glavna dejavnost podjetja je svetovanje podjetjem pri širitvi poslovanja na trge Združenih arabskih Emiratov in ostalih držav Bližnjega vzhoda, ki obsega celovito podporo pri vstopu na trg, od raziskave trga, organizacije individualnih poslovnih sestankov, optimizacije stroškov vstopa na trg, do registracije proizvodov in ustanovitve lokalnega podjetja.

Pogovor z gostom, ki ga bo vodil Ante Milevoj, bo potekal v četrtek, 3. marca 2022, od 10.00 do 10.30 ure preko ZOOM platforme.

Vljudno vabljeni, da pogovoru prisluhnete in vašo udeležbo na dogodku potrdite tukaj in sicer najkasneje do 2. marca 2022. Vsem prijavljenim udeležencem bomo ZOOM povezavo na dogodek posredovali dan pred dogodkom.

Webinar Zakaj digitalizacija ostaja na papirju Prejšnji prispevek

Webinar: Zakaj digitalizacija ostaja na papirju?

Dogodek GZS Naslednji prispevek

Kako povečati učinkovitost storitev & trende izvoza storitev pri naprednih proizvajalcih?