23. maj 12:00 - 14:00

DIGI-SI EU Finančna klinika AGRIFOOD VIII

Namen DIGI-SI EU finančnih klinik je nuditi odporo strankam pri iskanju dodatnih naložb in priložnosti financiranja na nacionalni, EU in globalni ravni za njihov digitalni in zeleni prehod – skratka omogočiti dostop do financiranja.

DIGI-SI EU AGRIFOOD finannčne klinike so osredotočene na sektor agroživilstva, iščejo pa se predvsem priložnosti, kjer bo digitalna preobrazba temeljila na vključevanju tehnologij kot so UI, HPC, CyberSec, robotika, IOT, Big data, Blockchain in AR/VR.

23. maj 2024, 12.00-14.00

Na spletni delavnici bomo tokrat osredotočeni na program CBE JU, kjer bomo predstavili nekatere razpise, za katere ste že izrazili interes. Prav tako bomo predstavili načine, da se najbolje predstavite potencialnim partnerjem in koordinatorjem. Konkretno bomo predstavili tudi tri kaskadne razpise, ki se zaključujejo še pred poletnimi počitnicami.

EU Finančna klinika AGRIFOOD VIII

Vse omenjene razpise in ideje za prijave boste imeli možnost razvijati s predstavniki mednarodnega konzorcija BIO-Boost na DIGI-SI hekatonu 13. 6. 2024 v Moravskih toplicah. Poleg vsebine pa je preko tega konzorcija in DIH AGRIFOOD Platforme zagotovljena tudi možnost iskanja partnerjev ter naša strokovna podpora pri prijavah na projekte.

Vljudno vabljeni k registraciji na finančno klinko: https://digi-si.eu/event/digi-...


Posnetek zaslona 2024 03 12 134359 Prejšnji prispevek

BS Talks: konferenca o digitalizaciji

Horizon Europe Naslednji prispevek

Nacionalni informativni dan o javnih razpisih Obzorje Evropa za področje civilne varnosti za leto 2024