17. november 09:00 - 14:00

”bizBoxHack: Brezpapirno poslovanje za VSE!”

17. november 2021

09:00 - 14:00

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

Zakaj bizBox?

Brezpapirno avtomatizirano poslovanje med podjetji je pomemben del razvoja enotnega globalnega trga in novih verig vrednosti. Optimizacija poti, vključevanje znanja majhnih podjetij in inovacij v izdelke prihodnosti, zmanjšanje stroškov, razumevanje obnašanja trga skozi podatke in še in še prednosti, ki prispevajo k bolj zelenem in bolj prijaznem razvoju.

bizBox je platforma B2B eIzmenjave in povezovanja vseh vrst podjetij v digitalen ekosistem. Napredne tehnologije odprte bizBox platforme za eIzmenjavo dokumentov, eHrambo, izmenjavo matičnih podatkov in IoT podporo, že uporablja več kot 15.000 podjetij, ki so preko vtičnikov povezane v skoraj 60 najbolj razširjenih poslovnih in dokumentnih sistemov. Gumb tiskaj nadomeščamo s funkcijo pošlji, na primer eRačun ali dobavnico.

Podjetjem ni več potrebno poznati vseh specifik tehnologije in skrbeti za varnost v medsebojnem poslovanju. EU zakonska skladnost in certificiranje pri državnih institucijah zagotavlja tudi zaupanje ter zaupnost podatkov vseh udeležencev.

Platforma, ki je plod razvoja podjetja ZZI d.o.o., je od leta 2015, 24/7 dosegljiva že v več kot 5 državah, v sodelovanju z več 10 partnerji.

Zakaj bizBoxHack?

Zakonsko skladno brezpapirno poslovanje bi želeli ponuditi tudi najmanjšim podjetjem in samostojnim podjetnikom ter seveda tudi državljanom, ki bi imeli preko mobilnih aplikacij in spletnih vmesnikov na razpolago uporabniku prijazno okolje za izmenjavo formalnih dokumentov – od pogodbe do računa, prejem – vročanje dokumentov države (sodne odločbe, kazni, upravne dokumente, zdravstvene napotnice,…) in delodajalca (plačilne liste), izdajo in prejem računov, plačila ne glede na banko, pri kateri je odprt račun, in seveda varno dolgoročno elektronsko hrambo. Bistvo rešitve je, da nam ni treba skrbeti, kje je kakšen formalni dokument, kam smo dali garancijski list za nov računalnik, kako plačati račun … Vse je varno shranjeno na enem mestu, prijazno za urejanje, iskanje in planiranje.

Cilj našega bizBoxHack je, da bi na infrastrukturi in storitvah za velika podjetja, ustvarili venček najbolj pomembnih funkcij elektronskega poslovanja z aplikacijami za posameznike in majhna podjetja. Ponuditi želimo aplikacije, ki so uporabniku prijazne ter nam poenostavljajo poslovanje.

Zato smo pripravili 3 izzive, ki jih boste 4. novembra reševali bodisi z že sestavljeno ekipo ali kot del ekipe, kateri boste priključeni na dan dogodka.

Izziv #1: Povečati vrednost podatkov platforme za uporabnika – UX eNabiralnika in eRačunov

Izziv #2: Predlog novega ali inovativno izboljšanje procesa med podjetji – B2B

Izziv #3: Optimizacija onboarding procesa za vključitev v bizBox storitve izmenjave eRačunov za pravne in fizične osebe

Za vašo inovativnost in kreativno razmišljanje boste seveda tudi ustrezno nagrajeni! Pobudnik bizBoxHack hekatona, podjetje ZZI d.o.o., je poskrbelo za bogat nagradni sklad v vrednosti 4.000 evrov!

Nagrade:

  1. mesto – 2500 evrov
  2. mesto – 1000 evrov
  3. mesto – 500 evrov

*Poleg finančne spodbude bo podjetje ZZI d.o.o. nagrajencem ponudilo tudi vključitev v razvojne aktivnosti na bizBox platformi.

Komu je namenjen bizBoxHack?

Hekaton je odprte narave, zato vabimo vse kreativne navdušence nad digitalnimi tehnologijami, da se prijavijo.

Še posebej dobrodošli obstoječi uporabniki in partnerji bizBox platforme s svojimi predlogi in idejami za izboljšave na omenjenih 3 področjih.

95 Spletna Stran Slovensko Slovaski Forum b 1 1536x836 2 Prejšnji prispevek

Slovensko slovaški poslovni forum na temo digitalne preobrazbe

96 Spletna Stran T4 B Sforum b 1536x836 Naslednji prispevek

High-Level Forum – Turizem, digitalizacija in trajnostni razvoj za Črno morje