07. april 10:00 - 15:00

9. dvodnevna konferenca za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) z naslovom ZGRABIMO PRILOŽNOSTI - Viri financiranja za MSP

Leto je okoli in znova se lahko pridružite že deveti dvodnevni konferenci za mikro, mala in srednja podjetja, 7. in 8. aprila 2022, z naslovom ZGRABIMO PRILOŽNOSTI, v AMZS Centru varne vožnje, na Vranskem.

1.dan: 7. april 2022: Viri financiranja za mikro, mala in srednja podjetja

2. dan: 8. april 2022: Dan ženskega podjetništva / Kakšne kompetence potrebuje podjetnica?

Na konferenci bo že devetič podeljeno priznanje Pomladni veter posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje bo podelila Ksenija Benedetti.

Zaradi sprostitve epidemioloških ukrepov bo dogodek potekal v živo in preko spleta (hibridna oblika) v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, vsak dan od 10. do 15. ure.

Po končanem uradnem delu je oba dneva za udeležence dogodka od 15. do 18. ure predviden brezplačen program vožnje na poligonu. Drugi dan je prilagojen podjetnicam.

Konferenco bo zaokrožil Memorandum MSP, ki ga bodo na GZS naslovili na Vlado RS in na vse pristojne institucije s poudarkom na problematiki mikro, malih in srednjih podjetij.

Udeležba na konferenci je namenjena direktorjem in vsem zaposlenim v mikro, malih in srednjih družbah, podjetnikom, računovodskim servisom, vodjem in zaposlenim v kadrovskih službah ter vodjem in zaposlenim v trženju.

Več o dogodku : https://konferencamsp.gzs.si/

Program dogodka: https://konferencamsp.gzs.si/vsebina/Program

Prijava na dogodek: https://konferencamsp.gzs.si/Obrazec/Prijavnica-na-9MSP-konferenco

Grow Slovenia with Google Prejšnji prispevek

Brezplačne delavnice Grow Slovenia with Google: Uporaba Google Analytics - nadaljevalna delavnica

Mednarodna konferenca MSP 2022 Naslednji prispevek

9. dvodnevna konferenca za MSP: ZGRABIMO PRILOŽNOSTI - 2. DAN ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA - Kakšne kompetence potrebuje podjetnica?