08. september 14:00 - 16:00

6. FESTIVAL REŠITEV

08. september 2021

14:00 - 16:00

Digitalno središče Slovenije

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana.

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

6. Festival rešitev povezuje podjetja, ki delujejo na področju umetne inteligence. Predstavljajo rešitve, ki podjetjem lajšajo poslovanje z njeno pomočjo. V okviru festivala se predstavljajo:

  • Ripitz inovacije,
  • CEED Slovenija,
  • Quintelligence,
  • Infobip,
  • Pattern.City.

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se bodo podjetja, ki gostujejo v razstavnem prostoru, na tedenski ravni predstavila na dogodku Festival rešitev v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi.

V okviru Festivala rešitev ponujamo podjetjem enkratno priložnost, da predstavijo napredne digitalne rešitve in osvojijo eno od 6 prostih mest, ki jim bodo omogočila sodelovanje na mednarodnem sejmu Dubaj EXPO 2021.

Predstavitev podjetij v okviru Festivala rešitev poteka po principu reportaže. Vsako podjetje ima v tednu zakupa predstavitvenega prostora v Digitalnem središču Slovenije priložnost, da v 5 – 8 minutni predstavitvi na inovativen način izpostavi svojo unikatno digitalno oz. zeleno rešitev.

Komisija bo sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, SPIRIT Slovenija, javne agencije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in družbe BTC, ki bo izbrala 6 najbolj inovativnih rešitev. Pri tem bo upoštevala več kriterijev: zelena energija, pametne rešitve, digitalne rešitve, kreativnost predstavitve.

Za udeležbo na dogodku je potrebn PCT pogoj.

43 Spletna Stran EONXR b 1 1536x836 Prejšnji prispevek

EON XR za kompetence in razvoj v prihodnosti

53 Spletna Stran Priloznosti In Specifike Upravljanja b 1536x836 Naslednji prispevek

Priložnosti in specifike upravljanja s sistemi umetne inteligence na temo slike, video in zvok