31. avgust 14:00 - 16:00

5. FESTIVAL REŠITEV

31. avgust 2021

14:00 - 16:00

Digitalno središče Slovenije

Šmartinska 152, Hala 1

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

5. Festival rešitev povezuje podjetja, ki delujejo na področju zdravstva, telemedicine in zbiranja podatkov. V okviru festivala se predstavljajo:

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se bodo podjetja, ki gostujejo v razstavnem prostoru, na tedenski ravni predstavila na dogodku Festival rešitev v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi.

V okviru Festivala rešitev ponujamo podjetjem enkratno priložnost, da predstavijo napredne digitalne rešitve in osvojijo eno od 6 prostih mest, ki jim bodo omogočila sodelovanje na mednarodnem sejmu Dubaj EXPO 2021.

Predstavitev podjetij v okviru Festivala rešitev poteka po principu reportaže. Vsako podjetje ima v tednu zakupa predstavitvenega prostora v Digitalnem središču Slovenije priložnost, da v 5 – 8 minutni predstavitvi na inovativen način izpostavi svojo unikatno digitalno oz. zeleno rešitev.

Komisija bo sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, SPIRIT Slovenija, javne agencije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in družbe BTC, ki bo izbrala 6 najbolj inovativnih rešitev. Pri tem bo upoštevala več kriterijev: zelena energija, pametne rešitve, digitalne rešitve, kreativnost predstavitve.

22 Spletna Stran Nemcija b 1536x836 Prejšnji prispevek

Nemčija: Dobre prakse bolnišnic in sekundarna uporaba podatkov

23 Spletna Stran Finska b 1536x836 Naslednji prispevek

Finska: Izkušnje in priložnosti sekundarne uporabe podatkov